Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sernik z brzoskwiniami"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
ciasta zagnieć i podziel na dwie części. Jedną upiecz. Drugą włóż do lodówki.
Margarynę utrzyj z cukrem. Stopniowo dodaj jajka. Następnie na przemian dodawaj ser i budyń. Masę wyłóż na ciasto. Ułóż brzoskwinie. Piecz 90 minut.
Ubij białka. Dodaj cukier i kisiel. Masę bezową wyłóż na brzoskwinie. Na wierzch pokrusz resztę ciasta. Piecz jeszcze 30 minut.Źródło: Takie jest życie