Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
..najprostszy szybki do zrobienia a zarazem smaczny sernik z brzoskwiniami. Jaka do masy serowej ubijamy całe z cukrem dzięki czemu sernik praktycznie nie opada. Przepis na dużą blachę...
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1847
Polecam, pychota.
Odsłon: 609
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1847
Polecam, pychota.
Odsłon: 609
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Składniki
z podanych składników zagniatamy ciasto. dzielimy na dwie części. Jedną częścią wylepiamy wyłożoną papierem blachę do pieczenia 25x30, drugą owijamy w folię i chowamy do zamrażalnika.
Piekarnik nagrzewamy do 180 st i na 10 min wkładamy blachę z ciastem aby sie podpiekło. W tym czasie robimy masę serową.
Jajka ubijamy z cukrem na puszystą masę. Dodajemy miękkie masło, budynie, cukier waniliowy i stopniowo ser. Wszystko dokładnie mieszamy.
Masę serową wykładamy na spód na wierzchu układamy odcedzone i pokrojone brzoskwinie oraz ścieramy na tarce resztę ciasta z zamrażalnika. Sernik wkładamy do piekarnika i pieczemy około 45-55 minut w 170st