Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z soczystymi brzoskwiniami skusi małych i dużych łasuchów. Sernik jest smaczny , rozpływa się w ustach , a dodatek i smak brzoskwiń to strzał w dziesiątkę.
blaszka, wałek, widelec, maszynka do mielenia, mikser,
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia oraz z cukrem pudrem. Następnie dodać masło, posiekać nożem, wbić jajko i zagnieść ciasto. Ciasto rozwałkować, następnie włożyć do blaszki średniej wielkości , nakłuć widelcem Włożyć do nagrzanego piekarnika na 15 minut w celu podpieczenia. Masa serowa; Ser przemielić dwukrotnie przez maszynkę. Żółtka utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym, oraz sokiem z cytryny. Połączyć z serem, proszkiem budyniowym oraz ze śmietaną. Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli i delikatnie połączyć z masą serową. Na podpieczony przestudzony spód wyłożyć masę serową. Na ser ułożyć lekko wciskając pokrojone, odsączone brzoskwinie. Sernik włożyć ponownie do piekarnika i piec około 50 minut. Po upieczeniu i wystudzeniu posypać cukrem pudrem.