Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 993
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666484
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 993
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666484
Składniki
Z mąki,masła,jajek+żółtka,cukier ,proszek i śmietany zagnieść kruche ciasto.Wyłożyć na tortownice(boki też)następnie ułożyć odsączone brzoskwinie przekrojone na ćwiartki.Zmielony ser,cukier żółtka+sok z pomarańczy miksujemy dodać budyń następnie dodać ubita piane(z 5 białek ,białka 2 zostały z kruchego ciasta).Delikatnie wymieszać i wyłożyć na brzoskwinie.Piec ok 1godz160st