Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, soczysty sero makowiec.
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7777
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2940
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1164
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1175
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7777
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2940
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1164
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1175
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto. Zagniecione ciasto wstawiamy na 30 minut do zamrażalki. W tym czasie robimy masę z sera i maku. Ucieramy masę serową mikserem - najpierw margarynę, cukier i żółtka, a następnie dodajemy ser i dodatki. Białka ubijamy na sztywno, dodajemy na koniec do masy i delikatnie musimy wymieszać. Ciasto wykładamy na wysmarowaną i wysypaną mąką blachę, na ciasto wykładamy masę makowa i następnie wykładamy masę serową. Pieczemy 1 godzinę w 200 stopniach Celsjusza, środkowa półka, grzałki góra/dół. Upieczony sernik polewamy polewą czekoladową i posypujemy wiórkami kokosowymi.
Smacznego!!!