Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto.Każda osoba która go spróbowała nie mogła sie oprzeć naprawde polecam
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 94
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 94
Składniki
białka ubijamy na sztywno,dodajemy cukier i żółtka,a następnie mąke z proszkiem i lekko mieszamy wlewamy na brytwanne i pieczemy
budynie rozpuszczamy w 1,5szk.pysia i gotujemy z pozostałym pysiem.rozsmarowywujemy na cieście.układamy delicje.przykrywamy bitą śmietaną zmieszaną z jedna tężejaca galaretką rozp. w wodzie.polewamy pozostałymi tęzejącymi galaretkami(budyniu nie slodzimy.