Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka proste w wykonaniu i dość szybkie do zrobienia
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 303
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4885
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45077
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 669
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 303
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4885
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45077
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 669
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę. Delikatnie łyżką wymieszać z mąką, potem z wiórkami, orzechami i posiekaną drobno czekoladą.
Z masy formować placuszki i układać na wyłożonej papierem do pieczenia blasze.
Wstawić do nagrzanego do 170 st.C piekarnika i piec 30 minut. Kiedy wystygną, posypać cukrem pudrem.
Po upieczeniu ciastka z wierzchu są nieco twarde dlatego najlepsze są następnego dnia po upieczeniu.