Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ślimaczkowy kopiec"
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 198
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 198
Składniki
Białka ubij z cukrem. Dodawaj żółtka, mąki, proszek. Wymieszaj. Piecz 15 minut w 180°C. Ciasto przełóż na lnianą ścierkę, zwiń.
Roladę rozwiń, posmaruj dżemem, zwiń, schłodź. Każdy mus zrób osobno, miksując żelatynę i . Miskę wyłóż plastrami rolady, wylewaj musy, schładzaj.
Czas: około 2 godzin.Źródło: Dobry Tydzień