Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666258
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 83
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 528
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5735
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666258
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 83
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 528
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5735
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
Śliwki umyć ,osuszyć papierowym ręcznikiem. Usunąć pestki. Zasypać cukrem wanilinowym i cynamonem ,wymieszać. Ciasto pokroić w kwadraty ,owinąć śliwki-jedna śliwka na jeden kawałek ciasta. Ułożyć na papierze ,piec w 200 stopniach ok. 20 min.