Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i orzeźwiająco :)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 251
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4946
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4834
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44886
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 503
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 251
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4946
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4834
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44886
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 503
Składniki
Biszkoptami wyłożyć dno blachy. Galaretkę malinową rozpuścić w 300 ml. wrzątku. Odłożyć do wystudzenia. Śmietankę ubić na sztywno. Dodać do niej serek i mikserem wymieszać do połączenia. Wlać ostudzoną galaretkę. Masę wylać na biszkopty i równomiernie rozprowadzić łyżką. Winogrona przeciąć na pół i wypestkować. Zalać wystudzoną galaretką krystaliczną. Dno blachy wyłożyłam folią. Ponieważ galaretka mniej przywiera i ciasto łatwiej się kroi. Smacznego.