Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i orzeźwiająco :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1483
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1214
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1333
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1018
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1483
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1214
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1333
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1018
Składniki
Biszkoptami wyłożyć dno blachy. Galaretkę malinową rozpuścić w 300 ml. wrzątku. Odłożyć do wystudzenia. Śmietankę ubić na sztywno. Dodać do niej serek i mikserem wymieszać do połączenia. Wlać ostudzoną galaretkę. Masę wylać na biszkopty i równomiernie rozprowadzić łyżką. Winogrona przeciąć na pół i wypestkować. Zalać wystudzoną galaretką krystaliczną. Dno blachy wyłożyłam folią. Ponieważ galaretka mniej przywiera i ciasto łatwiej się kroi. Smacznego.