Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i orzeźwiająco :)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182080
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182080
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Składniki
Biszkoptami wyłożyć dno blachy. Galaretkę malinową rozpuścić w 300 ml. wrzątku. Odłożyć do wystudzenia. Śmietankę ubić na sztywno. Dodać do niej serek i mikserem wymieszać do połączenia. Wlać ostudzoną galaretkę. Masę wylać na biszkopty i równomiernie rozprowadzić łyżką. Winogrona przeciąć na pół i wypestkować. Zalać wystudzoną galaretką krystaliczną. Dno blachy wyłożyłam folią. Ponieważ galaretka mniej przywiera i ciasto łatwiej się kroi. Smacznego.