Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i orzeźwiająco :)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7047
Polecam.
Odsłon: 162
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5416
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2679
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7047
Polecam.
Odsłon: 162
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5416
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2679
Składniki
Biszkoptami wyłożyć dno blachy. Galaretkę malinową rozpuścić w 300 ml. wrzątku. Odłożyć do wystudzenia. Śmietankę ubić na sztywno. Dodać do niej serek i mikserem wymieszać do połączenia. Wlać ostudzoną galaretkę. Masę wylać na biszkopty i równomiernie rozprowadzić łyżką. Winogrona przeciąć na pół i wypestkować. Zalać wystudzoną galaretką krystaliczną. Dno blachy wyłożyłam folią. Ponieważ galaretka mniej przywiera i ciasto łatwiej się kroi. Smacznego.