Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościej i szybciej sie nie da. Czyli kruchy spód i truskawy!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12903
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1464
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14180
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5876
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12903
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1464
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14180
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5876
Składniki
Ciasto podzielić na dowolne cześci. Układac pokrojone truskawki i posypywac cukrem waniliowym. Całość na blaszke i 20 min w temp 200 st C.
Minus jest taki, ze produkuje się dużo soku, ale trzeba gorące jeszcze ciastka ułożyc razem z papierem na kratce aby odparowały, dopiero potem zdjąć z papieru, inaczej sie porozrywaja. Najlepiej potrzepać cukerm pudrem ( ja nie miałam akurat posypałam zwykłym) bo moje truskawki były lekko kwaśne :)