Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościej i szybciej sie nie da. Czyli kruchy spód i truskawy!
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12618
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 164
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12618
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 164
Składniki
Ciasto podzielić na dowolne cześci. Układac pokrojone truskawki i posypywac cukrem waniliowym. Całość na blaszke i 20 min w temp 200 st C.
Minus jest taki, ze produkuje się dużo soku, ale trzeba gorące jeszcze ciastka ułożyc razem z papierem na kratce aby odparowały, dopiero potem zdjąć z papieru, inaczej sie porozrywaja. Najlepiej potrzepać cukerm pudrem ( ja nie miałam akurat posypałam zwykłym) bo moje truskawki były lekko kwaśne :)