Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościej i szybciej sie nie da. Czyli kruchy spód i truskawy!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34919
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17071
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34919
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17071
Składniki
Ciasto podzielić na dowolne cześci. Układac pokrojone truskawki i posypywac cukrem waniliowym. Całość na blaszke i 20 min w temp 200 st C.
Minus jest taki, ze produkuje się dużo soku, ale trzeba gorące jeszcze ciastka ułożyc razem z papierem na kratce aby odparowały, dopiero potem zdjąć z papieru, inaczej sie porozrywaja. Najlepiej potrzepać cukerm pudrem ( ja nie miałam akurat posypałam zwykłym) bo moje truskawki były lekko kwaśne :)