Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie dość że szybki, nie dość że potrzeba zaledwie pięć składników to do tego pyszny serniczek
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1855
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7088
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1855
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7088
Składniki
Herbatniki drobno pokruszyć bądź zmielić w blenderze, Wrzucić do miski. Dodać stopione masło i wymieszać. Wysypać mieszankę do tortownicy 20cm lekko docisnąć. Wstawić do lodówki.
Wlać mleko skondensowane do kolejnej miski. Dodać serek i bardzo dobrze ubić mikserem. Dodać sok i skórkę z cytryny (masa dość szybko zgęstnieje) Wylewamy masę do tortownicy i wstawiamy do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Ja przed podaniem wyłożyłam na wierzch bitą śmietanę i posypałam skórką cytrynową