Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo bogaty, delikatny, miękki, nie zużywa się przez długi czas i pozostaje smaczny. Tekstura jest warstwowa, delikatna i bardzo bogata, słodka i pachnąca. Ten przepis stał się dla nas prawdziwym odkryciem.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1272
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 265
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2266
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1272
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 265
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2266
Składniki
Wymaganych jest 6 form o średnicy 9 cm. piec przez 30 minut w temperaturze 180 ° C
Wesołych Świąt Wielkanocnych