Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto które zrobisz w kilka minut. Gdy się piecze, parzysz kawę ponieważ ciasto można jeść zaraz po wyjęciu z pieca. Jest pyszne na ciepło i na zimno.
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 447
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 520
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 812
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 447
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 520
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 812
Składniki
Mąkę przesiać z proszkiem do miski, dodać kaszę mannę oraz cukier. Wymieszać. Masło umieścić w zamrażarce. Suche składniki podzielić na trzy części. Do jabłek dodać mielony goździk. Na spód naczynia do pieczenia wsypać jedną część suchych składników. Na nie pół słoika jabłek. Ponownie sucha część składników i druga połowa słoika jabłek. Kończymy suchymi składnikami. Na nie należy zetrzeć masło. Piec 170*- 60 minut.