Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, dobre ciasto, idealne do kawy ;)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11646
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 85
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8130
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1126
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11646
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 85
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8130
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1126
Składniki
Suche składniki złączyć w misce i dokładnie wymieszać, podzielić na dwie części
Borówki zblendować.Dodać łyżeczkę cukru.Połowę ciasta wysypać na wyłożoną papierem blaszkę i wyłożyć na nie masę borówkową.Zasypać resztą ciasta i starkować margarynę/masło na wierzch. Piec w 180 stopniach około 50-60 minut Po wyciągnięciu i ostygnięciu rozprowadzić na wierzchu ubitą śmietankę 30%