Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 92
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1188
Dziś do pracy.
Odsłon: 44
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 92
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1188
Dziś do pracy.
Odsłon: 44
Składniki
Do garnka wlewamy cienką warstwę wody, wrzucamy do niej pokrojone jabłka, dusimy pod przykryciem, Co jakiś czas mieszamy. Przyprawiamy cynamonem w momencie jak już uzyskamy masę jabłkową.
W naczyniu układamy warstwę biszkoptów, na biszkopty kładziemy masę jabłkową, posypujemy pokruszonymi biszkoptami.