Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szarlotka w pucharku to ekspresowy deser bez pieczenia o smaku soczystych jabłek i cynamonu. Do odtworzenia tego przepisu będziecie potrzebowali zaledwie 4 składników i 15 minut wolnego czasu. Idealna propozycja na deser lub słodkie śniadanie.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 24639
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 186
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 395
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 570
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 24639
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 186
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 395
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 570
Składniki
Jabłka myjemy, kroimy na pół, wycinamy gniazda nasienne, następnie kroimy w kosteczkę. Do pokrojonych jabłek dodajemy cynamon i granolę. Składniki mieszamy.
Do każdego pucharka nakładamy po 100 g jogurtu naturalnego.
Na górę wykładamy jabłka zmieszane z cynamonem i granolą.
Gotową szarlotkę w pucharkach serwujemy gościom. Smacznego!