Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z malinami smakuje wybornie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5576
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9418
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 204
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5576
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9418
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 204
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść kruche ciasto, podzielić na dwie równe części i schłodzić w lodówce.
Jabłka obrać, dodać jeden cukier waniliowy i rozgotować na wolnym ogniu. Jedną część ciasta rozwałkować w prostokąt o wymiarach 28x24 cm i wyłożyć do wcześniej przygotowanej formy i nakłuć widelcem. Nałożyć wcześniej przygotowane jabłka,
a na nie odsączone z soku maliny i posypać cukrem waniliowym.
Przykryć drugą częścią ciasta. Piec w temperaturze 170 stopni przez około 40 minut.
Smakuje wybornie.