Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 238
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 238
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy mikserem. Gotowe ciasto wykładamy na blachę około 22x33 cm. Pieczemy w temp. 180''C przez około 50 mi -ja piekę na oko jak pęknie to jest dobry i na patyk.
Placek jest bez jajek.Przepis, który podałam może stanowić ciasto samo w sobie, ale można je modyfikować.Ja często przekładam je kremem i polewam czekoladą, ale też doskonale smakuje z rodzynkami, orzechami kilku rodzajów,ostatnio piekłam z wmieszanymi pestkami dyni i słonecznika z białą polewą.Życzę wielu pomysłów, udanej zabawy i smacznego!!!