Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO PROSTE W PRZYRZĄDZANIU,SZYBKO I TANIO!!!!!!!!!!!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 73
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1136
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 73
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1136
Składniki
BISZKOPTY LUB HERBATNIKI (MOŻNA UPIEC BISZKOPT) WYŁOŻYĆ NA DNO BLACHY,ŻELATYNĘ OK 5 ŁYŻECZEK ROZPUŚCIĆ W 1/2 SZKLANKI WODY,GALARETKI ROZPUŚCIĆ WE WRZĄTKU I ODSTAWIĆ DO ŚCIĘCIA SERKI Z CUKREM I ŻÓŁTKAMI (NA 1 SEREK DWA ŻÓŁTKA )ZMIKSOWAĆ WLAĆ ŻELATYNĘ I ZNOWU ZMIKSOWAĆ.TAK PRZYGOTOWANA MASĘ WYLAĆ NA PRZYGOTOWANĄ BLACHĘ PRZYOZDOBIĆ OWOCAMI I WSTAWIĆ DO LODÓWKI DO ZASTYGNIĘCIA ,NA WIERZCH SERNIKA WYLAĆ GALARETKĘ I PO CAŁKOWITYM ZASTYGNIĘCIU KROIĆ NA KAWAŁKI .GOTOWE DO JEDZENIA POLECAM I ŻYCZĘ SMACZNEGO.JEŚLI CHCECIE ZAOSZCZĘDZIĆ NA JAJKACH MOŻNA DAĆ MNIEJ JAJ NP 1 SEREK JEDNO JAJKO ::))