Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 106
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10101
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5318
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 693
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 106
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10101
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5318
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 693
Składniki
Żelatynę zalej niewielką ilością wody, kiedy spęcznieje, rozpuść podgrzewając.
Marmoladę podgrzej, posmaruj środki babeczek. Odstaw, aby zastygła.
Jogurt wymieszaj z żelatyną i cukrem pudrem. Połącz z ubitą śmietanką. Ochłodź.
Tężejącym kremem napełnij babeczki. Udekoruj truskawkami i listkami mięty.