Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciacho,pomimo moich obaw przed spróbowaniem,nie jest zbyt słodkie,dla mnie wyśmienite.Świetny przepis dla początkujących lub dla tych co nie lubią się napracować;)przepis pochodzi z książki"Ewa gotuje"ulubione
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 95
Polecam.
Odsłon: 810
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 208
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 95
Polecam.
Odsłon: 810
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 208
Składniki
Dno foremki(24cm x 40cm) wyłożyć połową herbatników.Na mleku ugotować budyń i gdy przestygnie,połączyć z masłem.Powstałą w ten sposób masę rozsmarować na herbatnikach.
Następnie ułożyć drugą warstwę ciastek,pokryć masą krówkową.Kolejną warstwę zrobić z krakersów.Posmarować dżemem lub konfiturą.
Na końcu nałożyć śmietanę ubitą z cukrem waniliowym i mlekiem w proszku.Posypać płatkami migdałowymi-uprażonymi na suchej patelni.