Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuję do kawy i herbaty
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać na elastyczna masę . przykryć ścierka i odstawić do wyrośnięcia na około 15 minut
Blaszkę wysmarować margaryna do pieczenia i posypać mąką . przełożyć ciasto do blaszki i wyrównać powierzchnię . Pozostawić na około 10 minut do wyrośnięcia . Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.
Piec około 30 minut . Smacznego