Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuję do kawy i herbaty
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać na elastyczna masę . przykryć ścierka i odstawić do wyrośnięcia na około 15 minut
Blaszkę wysmarować margaryna do pieczenia i posypać mąką . przełożyć ciasto do blaszki i wyrównać powierzchnię . Pozostawić na około 10 minut do wyrośnięcia . Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.
Piec około 30 minut . Smacznego