Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity deser dla osób, które nie przepadają za długim spędzaniem czasu w kuchni. Te serniczki przygotujesz od początku do końca w zaledwie 30 minut.
12 papilotek, forma do pieczenia muffinek
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 695
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 409
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13313
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 546
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 695
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 409
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13313
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 546
Składniki
Przygotuj masę serową. Do miski przełóż ser, dodaj cukier, budyń i jajka. Wszystko zmiksuj na średnich obrotach, do połączenia składników.
Ciasteczka pokrusz za pomocą malaksera. Wyłóż nimi dno papilotek. Następnie nakładaj na nie po dwie czubate łyżki masy serowej.
Serniczki piecz w piekarniku rozgrzanym do 130 stopni przez około 20 minut.
Po ostygnięciu przyozdabiaj je startą czekoladą.