Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. W sam raz na upały bo nie trzeba włączać piekarnika :) Truskawki i czekolada to połączenie idealne :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 548
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16816
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 590
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 548
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16816
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 590
Składniki
Masło roztapiamy. Herbatniki mielimy drobno w malakserze i mieszamy z masłem oraz kakao. Powstałą masą wylepiamy formę do tarty i wstawiamy do lodówki na godzinę. Czekoladę roztapiamy na parze. Śmietanę ubijamy na sztywno i miksujemy z płynną lecz ostudzoną czekoladą. Powstały krem wykładamy na schłodzony spód. Na kremie układamy truskawki i ponownie schładzamy. Smacznego :)