Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 385
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2769
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 912
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14474
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 385
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2769
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 912
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14474
Składniki
Z margaryny , cukru, cukru waniliowego i mąki robimy kruszonkę. 3/4 kruszonki wysypujemy na blachę i zapiekamy w piekarniku w temp 150* -10 minut. Do malin wsypujemy dwie galaretki i wykładamy na podpieczony spód. Na maliny wysypujemy resztę kruszonki. Całość pieczemy 20 min w 150 * Smacznego