Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1094
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13066
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1094
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13066
Składniki
Z margaryny , cukru, cukru waniliowego i mąki robimy kruszonkę. 3/4 kruszonki wysypujemy na blachę i zapiekamy w piekarniku w temp 150* -10 minut. Do malin wsypujemy dwie galaretki i wykładamy na podpieczony spód. Na maliny wysypujemy resztę kruszonki. Całość pieczemy 20 min w 150 * Smacznego