Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z kaszy jęczmiennej"
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1094
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1094
Składniki
Kaszę ugotuj na sypko. Wymieszaj z żółtym serem. Dodaj jajka, mąkę i przyprawy.
do farszu pokrój i wrzuć na rozgrzaną patelnię. Podsmaż i podduś na małej ilości oleju. Przygotuj miks jajka z mlekiem.
Formę na tartę natłuść i wyłóż kaszę. Na niej połóż warzywa i zalej sosem.
Piecz w temperaturze 150o C przez 60 minut (jajka na górze muszą być ścięte). Przed podaniem danie udekoruj paskami z pora.Źródło: Na żywo