Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie- w sam raz do popołudniowej kawy.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 492
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 492
Składniki
wymieszać mąkę z cukrem pudrem. Dodać margarynę, posiekać i zagnieść kruche ciasto. Włożyć do zamrażalnika na 30 minut. Po tym czasie wyjąć ciasto i włożyć je do formy na tartę. Piec 25-30 minut w 180 st.C Jednocześnie wrzucić do piekarnika płatki migdałowe, żeby się zarumieniły.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. wymieszać mikserem lub blenderem rozpuszczoną czekoladę z serkiem mascarpone.
Wystudzone ciasto posmarować marmoladą, na nią wyłożyć masę z serka. Posypać płatkami migdałowymi. Smacznego!