Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem przygotowałam tym coś naprawdę lekkiego! Torcik składający się z 3 warstw galaretki z owocami na spodzie ze słonecznika i wiórków kokosowych. Prosty, lekki i pyszny!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 148
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3845
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 274
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 427
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 148
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3845
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 274
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 427
Składniki
Słonecznik i wiórki kokosowe zblenduj na gładką masę i wyłóż nią dno tortownicy. Dociśnij. Schłodź.
Galaretkę jagodową rozpuść w 200 ml gorącej wody. Gdy przestygnie dodaj 2 łyżki jogurtu i dobrze wymieszaj. Dodaj garść borówek lub jagód i wylej na spód. Schłodź.
Galaretkę malinową rozpuść w 200 ml gorącej wody. Gdy przestygnie dodaj 2 łyżki jogurtu i dobrze wymieszaj, wylej na poprzednią warstwę i dodaj maliny. Odłóż do zastygnięcia.
Galaretkę krystaliczną rozpuść z 200 ml gorącej wody i poczekaj aż przestygnie. Dodaj 2 łyżki jogurtu i dobrze wymieszaj. Dodaj pozostałe maliny i borówki. Odłóż do zastygnięcia. Możesz podać z płatkami kokosowymi i liofilizowanymi malinami.