Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i orzeźwiający torcik na upalne dni
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1395
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 371
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1395
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 371
Składniki
Galaretki rozpuścić w 500ml gorącej wody, ostudzić.
Wiórki połączyć z kefirem i pozostawić na 30 minut.
Śmietanę ubić z cukrem na sztywno.
Wiórki połączyć z galaretką i śmietaną.
W tortownicy ułożyć biszkopty. Na biszkopty wyłożyć masę i wstawić do lodówki, żeby masa dobrze zastygła.