Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik warzywny"
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 539
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 596
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 871
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 539
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 596
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 871
Składniki
Cebulę z czosnkiem posiekaj i zeszklij na maśle. Dodaj szpinak. Po chwili dopraw solą i pieprzem.
Ser biały połącz z sokiem z cytryny i pokrojoną w kostkę papryką.
Jedną połowę ubitej śmietanki dodaj do miski z serem, a drugą do naczynia ze szpinakiem. Połącz z rozpuszczoną żelatyną.
Nałóż masę szpinakową do formy i schłodź. Następnie umieść na niej warstwę serową i ponownie wstaw do lodówki.
Czas przygotowania: 60 min, ilość kalorii na 1 porcję: 240, stopień trudności: trudny.Źródło: Telemax