Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Torcik z płatkami migdałów"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3964
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3964
Składniki
Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i skrobią. Utrzyj żółtka z cukrem, dodawaj suche i ubite na sztywno białka. Piecz 20 minut w temperaturze 180°C. Ostudź, przekrój na trzy placki.
Przygotuj budyń, ostudź go pod przykryciem. Dynię obierz, pokrój, duś z cukrem i zmiksuj. Masło utrzyj, połącz z budyniem, mieszaj, póki nie powstanie gładki krem. Każdy placek smaruj dżemem i kremem. Dekoruj migdałami i owocami.
CZAS: około 2 godzinŹródło: Dobry Tydzień