Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Torcik z płatkami migdałów"
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 73
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1135
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 73
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1135
Składniki
Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i skrobią. Utrzyj żółtka z cukrem, dodawaj suche i ubite na sztywno białka. Piecz 20 minut w temperaturze 180°C. Ostudź, przekrój na trzy placki.
Przygotuj budyń, ostudź go pod przykryciem. Dynię obierz, pokrój, duś z cukrem i zmiksuj. Masło utrzyj, połącz z budyniem, mieszaj, póki nie powstanie gładki krem. Każdy placek smaruj dżemem i kremem. Dekoruj migdałami i owocami.
CZAS: około 2 godzinŹródło: Dobry Tydzień