Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8570
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3028
Polecam.
Odsłon: 1807
Polecam.
Odsłon: 516
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8570
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3028
Polecam.
Odsłon: 1807
Polecam.
Odsłon: 516
Składniki
Każdy z biszkptów przekroić na połowę. Ubić śmietanę kremówka na sztywno, dodać maliny i na końcu kremy malinowe. Kremem poprzekładać placki. Ponacinać boki i uformować pól strzykawki. Ugotować budyń w 1 szkl. mleka. Po ostudzeniu dodawać do utartego masła z cukrem pudrem. Masą budyniową obłożyć tort. Po stężeniu udekorować masa cukrową. smacznego