Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3824
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414645
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2363
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3824
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414645
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2363
Składniki
cytrynową galaretkę rozpuścić w szklance przegotowanej wody odstawić do stężenia następnie dodać do ubitej śmietany
galaretkę truskawkową rozpuścić również w 1 szklance.wody,wylać do płaskiego naczynia aby po stężeniu pokroić ją na kwadraciki
ubić krem wg. przepisu na opakowaniu
upieczony i wystudzony biszkopt przekroić 2 razy
1 część biszkopta posmarować dżemem,i połową kremu czekoladowego drugi blat posmarować masą śmietanową z kawałkami galaretki truskawkowej,przykryć pozostałą częścią ciasta
wierzch i boki tortu posmarować masą czekoladową i udekorować masą śmietanową lub według własnego pomysłu