Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja podania słodkiego tortu
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19370
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13095
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1746
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232210
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19370
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13095
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1746
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232210
Składniki
Biszkopt upiec na dużej brytfanie. Gdy ostygnie wyciąć z niego pożądaną cyfrę i rozciąć na trzy warstwy. Każdą warstwę trzeba nasączyć ponczem.
Śmietanę 30% ubić, dodać 8 - 10 łyżek cukru pudru, po łyżce śmietany 18%. Na końcu powoli wlać żelatynę.
Śmietaną przekładać warstwy biszkoptu, na jedną warstwe rozłożyć truskawki. Wierzch ozdobić wedle upodobania.