Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
malinowo-śmietankowy z budyniowym podkładem
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2199
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 258
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2199
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 258
Składniki
upieczone biszkopty przekroić na połowę, a następnie każdy placek na pół (będzie razem 8 placuszków). Ubić śmietanę ze śmietan fixem, dodać maliny, następnie wsypać kremy malinowe i delikatnie wymieszać. Placki przełożyć kremem śmietanowo-malinowym i układać jeden na drugim. Tort będzie wysoki. Wstawić do lodówki do stężenia. Następnie ściąć od góry placek (będzie dach) i obsmarować kremem budyniowym (budyń ugotowany w 1,5 szkl. mleka, po ostudzeniu utarty z kostką masła). Gotowy placek obłożyć masą cukrowa i udekorować według uznania. smacznego