Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
malinowo-śmietankowy z budyniowym podkładem
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8591
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7099
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4840
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327659
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8591
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7099
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4840
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327659
Składniki
upieczone biszkopty przekroić na połowę, a następnie każdy placek na pół (będzie razem 8 placuszków). Ubić śmietanę ze śmietan fixem, dodać maliny, następnie wsypać kremy malinowe i delikatnie wymieszać. Placki przełożyć kremem śmietanowo-malinowym i układać jeden na drugim. Tort będzie wysoki. Wstawić do lodówki do stężenia. Następnie ściąć od góry placek (będzie dach) i obsmarować kremem budyniowym (budyń ugotowany w 1,5 szkl. mleka, po ostudzeniu utarty z kostką masła). Gotowy placek obłożyć masą cukrowa i udekorować według uznania. smacznego