Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 76
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 498
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 105
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 76
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 498
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 105
Składniki
Rozdrobnij herbatniki. Dodaj masło i mieszaj tak, aby była jednolita masa.
Herbatniki wyłóż na blachę i włóż do lodówki.
Schłodzoną śmietanę ubij, dodaj cukier puder i miksuj.
Dodaj serek mascarpone.
Dodaj jeżyny i blenduj na jednolitą masę.
Na herbatnikowy spód wyłóż masę serowo-śmietankową.
Ozdób ciasto owocami