Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 741
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 166
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31368
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 437
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 741
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 166
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31368
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 437
Składniki
Rozdrobnij herbatniki. Dodaj masło i mieszaj tak, aby była jednolita masa.
Herbatniki wyłóż na blachę i włóż do lodówki.
Schłodzoną śmietanę ubij, dodaj cukier puder i miksuj.
Dodaj serek mascarpone.
Dodaj jeżyny i blenduj na jednolitą masę.
Na herbatnikowy spód wyłóż masę serowo-śmietankową.
Ozdób ciasto owocami