Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tort makowy z pomarańczą"
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 96
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 96
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Zagnieć ciasto, schłodź. Zetrzyj na tarce, podpiecz. Mak sparz, zmiel. Dodaj ubite białka i resztę składników. Wyłóż na ciasto, piecz dalsze 15 minut. Pianka: białka ubij z cukrem. Dodaj pozostałe . Wyłóż na ciasto, posyp kruszonką. Upiecz.
<strong>Kinga Marciniak-Łyda ze Szczerkawkowa</strong>Źródło: Takie jest życie