Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11963
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 872
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 109
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2887
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11963
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 872
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 109
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2887
Składniki
3 galaretki cytrynowe rozpuść w 5 szkl. wody gorącej, przelej do okrągłej formy ( u mnie silikonowa).
Wrzuć owoce jakie masz ( dziś miałam jagody i poziomki )
Pozostaw do zastudzenia.
Jak zgęstnieje wyłóż na talerz do tortu.
Ubij zwykłą śmietanę lub śnieżkę , ubierz górę tortu
Posyp granatem, i na środku mięta. Gotowe. Smacznego !!!