Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik na urodziny i nie tylko... Kremy co prawda z torebki ale i tak smaczne ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113240
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 646
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1135
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 736
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113240
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 646
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1135
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 736
Składniki
Upiec biszkopty, ja piekłam dzień wcześniej. Krem czekoladowy przygotować wg. przepisu i przełożyć pierwszą częścią ciasta ciemnego na krem nałożyć pokrojone w kostkę brzoskwinie. Następnie jasny biszkopt i kolejna porcja kremu z brzoskwiniami, na to drugi ciemny biszkopt i krem waniliowy. Wierzch i boki wygładzić kremem waniliowym i udekorować według uznania.
Biszkopty można nasączyć ponczem przygotowanym z przegotowanej wody, cukru i soku z cytryny.