Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik na urodziny i nie tylko... Kremy co prawda z torebki ale i tak smaczne ;)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8374
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2908
Polecam.
Odsłon: 1616
Polecam.
Odsłon: 472
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8374
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2908
Polecam.
Odsłon: 1616
Polecam.
Odsłon: 472
Składniki
Upiec biszkopty, ja piekłam dzień wcześniej. Krem czekoladowy przygotować wg. przepisu i przełożyć pierwszą częścią ciasta ciemnego na krem nałożyć pokrojone w kostkę brzoskwinie. Następnie jasny biszkopt i kolejna porcja kremu z brzoskwiniami, na to drugi ciemny biszkopt i krem waniliowy. Wierzch i boki wygładzić kremem waniliowym i udekorować według uznania.
Biszkopty można nasączyć ponczem przygotowanym z przegotowanej wody, cukru i soku z cytryny.