Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort z sercem"
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 152
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 152
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Składniki
Białka ubij. Dodaj cukier, żółtka, mąkę, resztę składników. Wylej do formy. Piecz 40 minut w 160°C.
Przygotuj masę karpatkową. Przygotuj masę cappuccino. Zagotuj mleko, dodaj cappuccino, schłodź. Dodaj resztę składników, zmiksuj.
Udekoruj tort masami, ułóż owoce. Udekoruj czekoladami.
CZAS: około 2 godziny
<strong>Pani Anna Gałach mieszka w Mszczonowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień