Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort z sercem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14045
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14045
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Składniki
Białka ubij. Dodaj cukier, żółtka, mąkę, resztę składników. Wylej do formy. Piecz 40 minut w 160°C.
Przygotuj masę karpatkową. Przygotuj masę cappuccino. Zagotuj mleko, dodaj cappuccino, schłodź. Dodaj resztę składników, zmiksuj.
Udekoruj tort masami, ułóż owoce. Udekoruj czekoladami.
CZAS: około 2 godziny
<strong>Pani Anna Gałach mieszka w Mszczonowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień