Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort z sercem"
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 132
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 788
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 425
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1226
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 132
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 788
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 425
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1226
Składniki
Białka ubij. Dodaj cukier, żółtka, mąkę, resztę składników. Wylej do formy. Piecz 40 minut w 160°C.
Przygotuj masę karpatkową. Przygotuj masę cappuccino. Zagotuj mleko, dodaj cappuccino, schłodź. Dodaj resztę składników, zmiksuj.
Udekoruj tort masami, ułóż owoce. Udekoruj czekoladami.
CZAS: około 2 godziny
<strong>Pani Anna Gałach mieszka w Mszczonowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień