Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 595
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11932
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 595
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11932
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
TRUSKAWKI POSYPAĆ CUKREM,ODSTAWIĆ NA KILKA MINUT.
SEREK WYMIESZAĆ Z TRUSKAWKAMI.
CIASTO POCIĄĆ NA KWADRATY O BOKU OKOŁO 10 CM(8 SZTUK)
NA JEDNYM KWADRACIE UŁOŻYĆ MASĘ SEROWO-TRUSKAWKOWĄ,PRZYKRYĆ DRUGIM KWADRATEM I SKLEIĆ BRZEGI.
NA WIERZCHU MOŻNA ZROBIĆ KILKA NACIĄĆ.TO SAMO POSTĄPIĆ Z POZOSTAŁYM CIASTEM I MASĄ
UŁOŻYĆ KIESZONKI NA BLASZE WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA.
PIEC PRZEZ 20 MINUT W TEMPERATURZE 200 STOPNI.