Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne ,bardzo smaczne i kruchutkie.Serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
Czekoladę połamać i rozpuścić w kąpieli wodnej,dodając 50ml śmietanki. Masło utrzeć na puch,dodawać stopniowo po łyżce przestudzoną czekoladę i dalej ucierać. Pod koniec dać kakao,utrzeć. Na samym końcu wlać rum i utrzeć.Jeśli robicie dla dzieci to wiadomo,że bez rumu.Wafle rozłożyć,każdy smarować masą,przekładać waflem i tak do wyczerpania wafli. Gotowe wafle zawinąć w papier,dać do lodówki obciążając czymś cięższym by dobrze się skleiły. Gotowe pokroić wg.uznania.
Smacznego życzę!