Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1064
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 128
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1064
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 128
Składniki
Jaja ubić z cukrem,starannie wymieszać z sodą i proszkiem.
Nadal mieszając cienkim strumykiem wlać olej.
Gładkie ciasto dokładnie wymieszacć z orzechami i posiekanymi jabłkami.
Przełożyć do natłuszczonej i posypanej bułka tarta formy.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 200 stopni i piec około 30 minut. 100g - 300kcal