Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 34
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 34
Składniki
Herbatniki mielimy, rozpuszczamy masło dodajemy do herbatników wykładamy na spód tortownicy 26x26cm podgrzewamy puszkę masy krówkowej w garnku rozpuszczoną masę wylewamy do tortownicy, ubijamy śmietankę z mascarpone i przekładamy na górę ciasto wkładamy na 3 godziny do lodówki i gotowe.