Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w wykonaniu, wilgotne, zdrowe, kokosowe mufinki. Są na prawdę smaczne a ich wykonanie to zaledwie kilka minut. Z podanej porcji wyszło mi 6 dużych mufinek. Jeśli macie blaszkę na 12 szt trzeba podwoić składniki.Można zamiast mufinek zrobić ciasto w keksówce lecz wtedy radziłabym również podwoić składniki
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20155
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7190
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20155
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7190
Składniki
Składniki wymieszać widelcem do uzyskania jednolitego ciasta.
Formę na mufiny wyłożyć papilotkami i nakładać sporą łyżkę masy do formy i wstawić do piekarnika nagrzanego do 185*C bez termoobiegu. Piec 15 minut.