Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zielona tarta dla małych niejadków"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 153
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 11
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 65
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 390
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 153
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 11
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 65
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 390
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Składniki
Ciasto: jeśli robisz sama, połącz , wyrób, rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie 24 cm. Włóż do lodówki i rób nadzienie.
Rozgrzej piekarnik do 200oC. Zblanszuj brokuły i obgotuj groszek (jeśli nie jest z puszki), skrop warzywa sokiem z cytryny. Ciasto wstaw do piekarnika i podpiecz.
Serek, kremówkę i parmezan wymieszaj, dopraw. Posmaruj podpieczone ciasto, rozłóż na nim warzywa, chwilę podpiecz razem.Źródło: Świat kobiety