Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 2724
Dodano: 25.05.2016
Odsłon: 11804
3-4 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Mięso umyć osuszyć, pokroić w plastry i delikatnie rozbić tłuczkiem do mięsa.
Z oliwy soli pieprzu, kurkumy i przyprawy do grilla przygotować marynatę i natrzeć nią mięso. Tak przygotowane wstawić na noc do lodówki.
Piec na grillu, aż mięso będzie miękkie. Trzeba jednak uważać i przewracać je od czasu do czasu, żeby się nie przypaliło.
Podawać na przykład z grillowanymi batatami i ogórkiem konserwowym.
Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Futka 26 maja 2016Zgłoś do usunięcia
Pycha! :D14 Kto głosował? | Odpowiedz