Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 773
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1608
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6118
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8939
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 773
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1608
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6118
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8939
Składniki
Mięso umyć osuszyć, pokroić w plastry i delikatnie rozbić tłuczkiem do mięsa.
Z oliwy soli pieprzu, kurkumy i przyprawy do grilla przygotować marynatę i natrzeć nią mięso. Tak przygotowane wstawić na noc do lodówki.
Piec na grillu, aż mięso będzie miękkie. Trzeba jednak uważać i przewracać je od czasu do czasu, żeby się nie przypaliło.
Podawać na przykład z grillowanymi batatami i ogórkiem konserwowym. Smacznego!