Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Conchiglioni z mięsem"
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12071
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 152
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8879
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155539
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1210
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12071
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 152
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8879
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155539
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1210
Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Mięso przesmaż na patelni.
W rondelku zeszklij na oliwie posiekaną cebulkę z czosnkiem i marchewką.
Zalej pomidorami z sosem. Dopraw przyprawami, dolej łyżkę oliwy i gotuj kilka minut. Wymieszaj z mięsem.
Nałóż farsz do muszelek i udekoruj według uznania.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 370. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax