Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, efektowne danie, które z pewnością zachwyci niejedno podniebienie
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Mięso podzielić na części, włożyć do naczynia żaroodpornego, wsypać zupy w proszku, zalać śmietaną, wstawić do piekarnika na 45 minut na 100 stopni. Podawać z kaszą lub ryżem.